Oua coapte in paine

24 decembrie 2010

Oua coapte in paine

Ingrediente

  • chifle (câte doriți să faceți)
  • ouă (câte chifle, atâtea ouă)
  • smântână
  • cașcaval
  • parmezan
  • verdețuri (fie ele și uscate, eu am folosit cimbru și ceapă verde)
  • fulgi de ardei iute (opțional)
  • piper

Rețetă

Am tăiat un capac din fiecare chiflă (eu am folosit graham, că-mi place) și le-am scos miezul. În fiecare chiflă am spart un ou. Pe lângă el, am pus câte o linguriță de smântână. Am pus apoi un pic de cimbru (uscat) și un pic de ceapă verde (uscată și ea). Peste ele am ras cașcaval și parmezan. Pe unele am pus și fulgi de ardei iute. Am încins VitaCook-ul 5 minute la 170 de grade, apoi am pus chiflele înăuntru, pe raftul de jos, tot la 170 de grade, pentru 20 de minute. Desigur, dacă n-aveam VitaCook, le băgam pur și simplu la cuptor. După 20 de minute, am ridicat capacul de la VitaCook și am pus peste chifle capacele tăiate. Am mai lăsat 5 minute, apoi le-am scos. Poftă bună :)

sursa: Ebucataria.ro

taguri: oua coapte, paine

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!