Crema de zahar ars

15 octombrie 2010

Crema de zahar ars

Ingrediente:
Lapte 1 l., 6 oua, zahar brun 160 gr., zahar vanilat 2 plicuri

Mod de preparere:
Intr-o cratita se pun 60 gr. de zahar si se lasa la caramelizat cateva minute. Cand zaharul s-a caramelizat, se intinde bine suprafata cratitei, inclusiv pe pereti. Se lasa cratita la racit.
Restul de zahar se amesteca cu ouale si apoi cu laptele, care a fost fiert si racit. Cand zaharul s-a topit, se pune compozitia in cratita. Se pune la copt pe bain-marie in cuptor. Se lasa la cuptor pentru 20-30 minute. Cand este gata si are consistenta solida, se lasa la racit si apoi se rastoarna pe un platou.

sursa: Alimentatiecopii.ro

taguri: crema de zahar ars

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!