Cartofi cu bulion la cuptor

16 ianuarie 2011

Cartofi cu bulion la cuptor

Ingrediente:
•4-5 cartofi
•2-3 linguri bulion
•1 foaie dafin
•sare
•2 linguri ulei
•piper
•3-4 căţei usturoi

Mod de preparare:
Se taie cartofii într-un vas termorezistent. Se amestecă bulionul cu 1-2 pahare de apă şi se adaugă sarea, pentru a se dizolva. Peste cartofi se adaugă bulionul dizolvat (cartofii trebuie să fie acoperiţi de sos; dacă nu aţi pus apă suficientă în bulion se poate completa şi direct în vasul în care aţi pus cartofii), foile de dafin, usturoiul tăiat mărunt, 2 linguri de ulei şi piper. Se acoperă vasul şi se bagă la cuptor la 200 grade timp de 45 de minute.
 

sursa: Delicatesa.ro

taguri: cartofi, usturoi, bulion

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!