Cannelloni cu carne de pui şi sos de roşii

03 ianuarie 2011

Cannelloni cu carne de pui şi sos de roşii

Ingrediente:
•500 grame carne de pui
•800 grame rosii decojite
•250 grame cannelloni
•250 mililitri iaurt
•2-3 cepe
•2 morcovi
•1 ardei iute tocat
•1/2 pahar vin sau bere
•1 ou
•2 linguri ulei
•200 grame parmezan sau caşcaval ras
•400 grame smântână
•sare
•piper

Mod de preparare:

Se pune uleiul în tigaie şi se căleşte ceapa, ardeiul iute şi morcovii tăiaţi rondele. Dupa ce s-au călit puţin, se adaugă roşiile şi vinul sau berea şi se mai fierb 10 de minute. Carnea de pui se toacă, se amesteca cu oul bătut, o ceapă tăiată mărunt, smântăna, parmezanul şi se condimentează cu sare şi piper. Cannelloni se fierb conform indicaţiilor de pe cutie, apoi se umplu cu compoziţia de carne. Într-o tavă unsă cu unt se aşează 1/2 cantitate sos de roşii, apoi se aşează cannelloni umplute şi deasupra se toarnă cealaltă jumătate de sos.

sursa: Delicatesa.ro

taguri: cannelloni, pui, parmezan, morcovi, rosii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!