Budincă de cartofi cu ardei gras

14 decembrie 2011

Budincă de cartofi cu ardei gras

Ingrediente:

500 grame cartofi
1 ardei roşu
150 grame brânză telemea
sare
piper
2 ouă
2 linguri ulei

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, se scurg, se curăţă de coajă şi se taie cuburi. Ardeiul se curăţă de cotor şi se taie şi el cubuleţe. Se adaugă peste cartofi şi se amestecă, potrivindu-se de sare. Într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei se aşează amestecul de cartofi cu ardei. Separat se amestecă telemeaua rasă cu gălbenuşurile. Amestecul se toarnă peste albuşurile bătute spumă. Se omogenizează şi se adaugă piper.

Se toarnă peste cartofii din vasul termorezistent şi se întinde pe toată suprafaţa. Se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptor pentru 30 de minute la 200 grade.

sursa: Delicatesa.ro

taguri: brânză telemea, cartofi, ardei gras, oua

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!