Victoria Beckham, prea scunda pentru modelling

24 ianuarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Victoria Beckham, prea scunda pentru modelling
copyright: -

     Fosta Spice Girl - actualmente doamna Beckham - Victoria, a fost invitata la Milano sa defileze pentru designerul Robert Cavalli, in cadrul unui eveniment ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru actiuni caritabile. La inceput Victoria a refuzat, considerand ca la 1.65 m ai ei este prea scunda pentru a defila printre manechinele de peste 1.73 m.

     "Eu nu sunt model. Eram cea mai micuta persoana de acolo.", se justifica ea. Pana la urma, incurajata de cei apropiati si mai ales de aplauzele din partea publicului, Victoria a facut fata cu brio acestei provocari. In culise, ea a dezvaluit unui reporter de la The Mirror, convingerile ei vizavi de seductia feminina: "Cred ca o pereche de jeansi foarte stramti, tocuri inalte, un top si o silueta cat de cat subtire sunt armele de seductie cu care orice femeie poate cuceri orice barbat."

     Victoria a mai spus ca in prezent urmeaza o dieta japoneza, pentru a-si conserva look-ul tineresc cat mai mult timp. "Dupa o vizita in Japonia, unde toate femeile erau slabe, frumoase si emanau prospetime si sanatate, am decis sa urmez si eu o dieta japoneza. Mananc zilnic meniuri bazate pe fidea, paste, legume si beau cate 5 cani mari de ceai verde pe zi. nu vad nimic rau in a te mentine in forma si a fi slaba."

     E posibil ca Victoria Beckham sa foloseasca aceasta dieta pentru a-si justifica greutatea corporala sub limita normala, din cauza careia a fost categorisita ca anorexica. La cei 32 de ani, dupa 3 nasteri, fosta cantareata are mai putin de 50 de kg.

taguri: victoria beckham, moda, catwalk, dieta

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!