Tinute de 5 stele, la Oscar

04 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Tinute de 5 stele, la Oscar

     Anul acesta la festivitatea premiilor Oscar, atit actritele cit si actorii prezenti au surprins prin tinutele de gale afisate, potrivit criticilor fiind editia in care nu a existat, practic, nici un “look ratat”. Despre rochiile actritelor s-a vorbit inca dinainte de inceperea festivitatii. Se anunta a fi o explozie de frumusete si bun gust. Parte din merit este al designerilor, dar laudele le revin actritelor, pentru a fi ales rochia potrivita cu stilul, fizicul si personalitatea lor.

 

     Tinuta vedeta, printre pretendentele la Oscar, a fost rochia cu coada. Renee Zellweger, Charlize Theron, Cate Blanchett, Penelope Cruz, au optat pentru acest gen de rochie, cu trena lunga si ampla, cu umerii goi si strinsa pe talie, in stilul de neuitat al rochiilor purtate cu eleganta de Vivien Leigh si Olivia de Havilland, in Pe Aripile Vintului. Renee a ales casa Carolina Herrera si culoarea rosie, Charlize a mers pe mina lui Dior si s-a ales cu o rochie de culoarea azurului. Bine primita a fost si Kate Winslet, a carei aparitie pe covorul rosu, imbracata intr-o superba rochie bleu, Badgley Mischka, a stirnit ropote de aplauze.

     Cistigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita, Hillary Swank, a fost denumita, din prima clipa cind a dat ochii cu presa, “million dollar babe”. Intr-o rochie de culoarea safirului, cu spatele gol, cambrata pe talie si cu trena lunga, Hillary si-a dezvaluit slabiciunea pentru creatiile lui Guy Laroche.

     Se poate spune ca ceremonia Premiilor Oscar devine, cu fiecare an, o ceremonie a creatiilor marilor case de moda, o etalare a celor mai elegante toalete si bijuterii, o busola a tendintelor modei in urmatorul an.

taguri: vestimentatie, Oscar

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!