Targul Harmony, Natural & Bio

03 decembrie 2009 | Autor: Doina Marian

Targul Harmony, Natural & Bio

Vineri, 4 decembrie, la orele 13.00 are loc deschiderea oficiala a Targului Harmony. Natural & BIO, la Sala Palatului. Intre cei care vor fi prezenti la eveniment se numara Cristian Topescu, Daniela Nane, Geanina Corondan, Florentina Opris.
Targul HARMONY este evenimentul de referinta al sectorului BIO si al consumului ecologic, etaland produse pentru o viata sanatoasa, din toate domeniile cotidianului: gastronomie si vinuri, sanatate, frumusete si forma, habitat armonios.

Nu trebuie sa ratati spectacolul oferit de minipiscina cu tratament SPA integrat de la Seven Stars instalata la targ, cosmeticele BIO Aihoa, Germaine de Capuccini, Cosmetic Confiture, Naturalis, Coslys si altele, produsele de detensionare de la Homedics, cadourile Feng Shui, produsele alimentare si vinurile BIO, cadourile de sarbatori pregatite de magazinele BIO, dar nici cristalele si bijuteriile din cristale, si cate altele.
Produsele de la targul Harmony sunt de exceptie - o incantare a simturilor si spiritului! Sunteti asteptati, de vineri, 4 decembrie pana duminica, 6 decembrie, de la 10.00 la 18.00, la Sala Palatului. Intrarea este gratuita.

sursa: wellness-fair.ro

taguri: bio, natural, spa

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!