Sienna Miller va crea rochii si taioare

03 ianuarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Sienna Miller va crea rochii si taioare

     Actrita Sienna Miller si sora ei, Savannah, au decis sa intre impreuna in afaceri. Cum cea mai profitabila afacere la Hollywood este acum moda<!--topnews-->, ele isi vor deschide o casa de moda. Numele acesteia va fi Twenty8Twelve, de la data de nastere a Siennei - 28 decembrie.

     Cele doua surori au anuntat ca in principal modelele vor fi realizate de ele, mai ales ca Savannah are oarecare talent in domeniu<!--supernews-->, ea a terminat cursurile Central Saint Martins College of Art and Design din Londra. Sienna si Savannah vor fi ajutate si de creatorul liniei Pepe Jeans, Carlos Ortega.

     “Vrem sa cream haine inspirate din stilul londonez, vor avea ceva din muzica Beatles-ilor si proza lui Dickens. Vom realiza in special taioare, rochii si modele din denim, costume pentru tinuta de zi si jachete”, declara Sienna. Cum moda la Londra nu este insa accesibila oricui, surorile Miller au decis sa adapteze preturile la piata americana, pentru a fi sigure ca nu vor face munca in zadar si ca noile lor colectii se vor vinde bine.

sursa: beautycenter.ro

taguri: sienna miller, moda, fashion

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!