Se poarta blondul a la Jessica Simpson, Jessica Alba si Jennifer Lopez

27 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Se poarta blondul a la Jessica Simpson, Jessica Alba si Jennifer Lopez

     Jessica Simpson, Jessica Alba si Jennifer Lopez sunt frumusetile cele mai admirate si mai cautate printre femeile utilizatoare de internet, potrivit unui studiu realizat de situl BeautyRiot.com. Situl prezinta coafuri si look-uri, machiaje de zi si de seara, tinute ale vedetelor, dar si sfaturi pentru ca, in functie de forma fetei, de trasaturi, de culoarea ochilor, fiecare femeie sa gaseasca cele mai potrivite combinatii pentru ea.

 

     Toate cele trei staruri mentionate si-au schimbat, de curind, look-ul. Jessica Simpson, care a cistigat locul intii in topul celor mai cautate femei pe BeautyRiot.com, si-a tuns parul pina la nivelul umerilor, a renuntat la onduleurile largi in favoarea parului drept, tuns in scari, pentru a-I da volum, iar ca nuanta a optat pentru un blond mai inchis decit il avea inainte, cu suvite mari de culoare mai deschisa.

     Pe locul doi se afla Jessica Alba, pe care cei mai multi o stiu ca o bruneta frumoasa, cu parul lung, este acum o la fel de frumoasa blonda, cu parul tuns scurt, filat, pina la nivelul barbiei. In cazul ei noua imagine a frapat, putini fiind cei care si-o inchipuiau pe Jessica Alba blonda.

     Jennifer Lopez a renuntat si ea la parul deja foarte lung si a optat pentru o tunsoare in scari, asemanatoare Jessicai Simpson si o culoare naturala, un saten deschis, care se asorteaza de minune cu tenul ei masliniu.

     Pentru intocmirea acestui top al femeilor cel mai des cautate pe site, BeautyRiot.com a strins date de la 592.000 de utilizatori, in luna aprilie a acestui an. pe locurile 4 si 5 s-au clasat Lindsay Lohan si Jennifer Aniston. Pe site sunt prezentate coafurile si stilurile, de-a lungul timpului, a peste 75 de staruri. Editorii BeautyRiot.com au constatat o tendinta tot mai accentuata a femeilor de a cauta printre vedete un stil potrivit cu al lor, mai degraba decit sa se lase pe mina stilistilor, in vederea unei schimbari de look. Foarte multe utilizatoare ale site-ului combina coafura unei vedete cu nuanta de par a alteia, in functie de ce cred ele ca li se potriveste mai mult. In fond e o modalitate la indemina de a fii la curent cu ce se poarta, iar anul acesta cu siguranta se poarta blondul!

taguri: blonda, Jessica Simpson

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!