Scarlett, cea mai sexy femeie

11 aprilie 2007

Scarlett, cea mai sexy femeie

     Scarlett Johansson, in ultimii ani actrita preferata a regizorului Woody Allen, a fost aleasa femeia cu cel mai atractiv corp din lume in urma unui sondaj la care au participat cititoarele revistei Glamour, informeaza thesun.co.uk. Actrita, in varsta de 22 de ani, care a jucat in "Rataciti printre cuvinte" si "Dulcele sarut al Daliei", are, potrivit celor 5.000 de cititoare care au participat la sondaj, cel mai sexy corp din lume.

     Editorul revistei a spus despre actrita ca "imbina stilul vechii scoli hollywoodiene cu curbe care rivalizeaza cu cele ale lui Marilyn Monroe", in timp ce regizorul Woody Allen a declarat despre ea ca este "criminal de sexy".

     Johansson a reusit sa surclaseze frumuseti ravasitoare, precum starul din "Sin City" Jessica Alba, in varsta de 26 de ani, care s-a plasat pe locul al doilea in acest top, si top modelul cel mai bine platit in lume la ora actuala, brazilianca Gisele Bundchen, care s-a situat pe a treia pozitie.

     Topul primelor cinci cele mai sexy vedete din lume este completat de fosta si, respectiv, actuala iubita a actorului Brad Pitt, starul din "Prietenii tai' Jennifer Aniston, plasata pe locul al patrulea, si "Lara Croft" Angelina Jolie, ocupanta locului al cincilea.

     In topul celor mai sexy vedete se mai regasesc cantareata Beyonce Knowles, pe locul al optulea, diva latino Jennifer Lopez, pe locul al noualea, actrita Cameron Diaz, pe locul al 12-lea, cantareata Gwen Stefani, pe locul al 14-lea, muza regizorului Pedro Almodovar, Penelope Cruz, pe locul al 15-lea, si top modelul britanic Kate Moss, pe locul al 20-lea.

sursa: Compact Romania

taguri: sexy, scarlett Johansson, jessica alba, angelina jolie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!