Rihanna trece la masina de cusut

06 aprilie 2008

Rihanna trece la masina de cusut

     Rihanna urmeaza exemplul starurilor care isi vand imaginea foarte bine si profita de renumele castigat, pentru a se lansa in lumea modei, nu ca model, ci ca si creatoare a unei linii vestimentare. Cantareata a recunoscut ca visa de cand era mica sa isi creeze propriile haine, dar din motive financiare acest vis nu a prins contur pana acum.

     “ Crearea unor modele vestimentare pe gustul meu era de mult pe ordinea de zi, abia acum insa am gasit resursele financiare si timpul pentru a ma ocupa serios de asta. Am insa in plan pe viitor sa intru in lumea cinematografiei si sper asta sa se intample curand.”, declara Rihanna.

     Cat despre stilul vestimentar pe care il va aborda pentru creatiile ei, cantareata a preferat sa nu divulge amanunte: “va fi un stil chic dar lejer, fiindca nu imi plac lucrurile complicate”. Ea nu s-a adresat niciunul designer consacrat pentru a o ajuta in acest sens, asa cum au facut alte vedete, fiindca prefera sa decida singura asupra croielii, materialelor si culorilor pe care le va folosi.

sursa: beautycenter.ro

taguri: rihanna, moda, muzica

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!