Regina frumusetii vine din Japonia

30 mai 2007

Regina frumusetii vine din Japonia
copyright: www.missuniverse.com

     O japoneza de 20 de ani a devenit Miss Univers 2007, in urma concursului desfasurat pe 28 mai, in Mexic. Un public de 10000 de persoane si aproape 600 milioane de telespectatori au urmarit competitia la care au participat 77 de tari. Riyo Mori a reusit sa o surclaseze pe brazilianca Natalia Guimaraes, intr-un spectacol cu peripetii: Miss SUA, Rachel Smith, a alunecat si a cazut pe scena, dar a obtinut totusi locul al cincilea in concurs, iar Miss Suedia, Isabel Lestapier Winqvist, a fost exclusa din concurs dupa ce mai multi reprezentatnti ai tarii sale s-au plans ca aceasta competitie este degradanta pentru femei.

     Noua Miss Univers este dansatoare, danseaza de la varsta de 4 ani si vrea sa isi deschida o scoala de dans. Ea a primit coroana de regina a frumusetii de la predecesoarea sa, Zuleyka Rivera din Puerto Rico, Miss Univers 2006. Riyo a mai primit un ceas de lux, o garderoba completa si un apartament in New York, pentru un an de zile.

     Chinezoaica Ningning Zhang a fost aleasa Miss Simpatica, iar filipineza Anna Theresa Licaros a fost desemnata cea mai fotogenica din concurs.

taguri: miss univers, frumusete

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!