trimite pe YMsalvează

Designerul Catalin Botezatu isi deschide sala de fitness

16 noiembrie 2006 | Autor: Mirela Dinica

Designerul Catalin Botezatu isi deschide sala de fitness

Designerul Catalin Botezatu va fi azi, la ora 19.30, gazda evenimentului de lansare a salii de fitness ”Bamboo Fitness Club”, din str. Ion Mihalache, nr. 60-62. Sala, realizata intr-un decor special, se intinde pe 500 de mp si face parte din marele holding Bamboo, aici dandu-si intalnire toata lumea buna din moda, inclusiv manechine care vor urma programe specifice de intretinere corporala. Aparatura a fost adusa special din Statele Unite, iar instructorii au fost atent selectati. »

Europa are o noua regina: Miss Franta

31 octombrie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Europa are o noua regina: Miss Franta

Miss Franta, Alexandra Rosenfeld, a fost aleasa Miss Europe 2006, in cadrul concursului care a avut loc duminica la Kiev. Blonda de 19 ani si 1.73, din regiunea Languedoc a fost aleasa dintre alte 34 de frumuseti, de catre un juriu international condus de designerul italian Roberto Cavalli. »

Dolce & Gabbana au readus-o pe Kyle pe podium

30 septembrie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Dolce & Gabbana au readus-o pe Kyle pe podium

Fanii micutei cintarete australiene, Kyle Minogue, au de ce sa se bucure. Kyle nu doar ca a invins cancerul, dar isi va relua turneul abandonat acum mai bine de un an. Ea a reaparut in lumina bliturilor cu ocazia prezentarii Dolce&Gabbana;, de la Milano. Cintareata a provocat un ropot de aplauze si ovatii cind a pasit pe catwalk, imbracata intr-o rochie retro cu imprimeu “leopard”. »

Jennifer Aniston, cea mai naturala

17 septembrie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Jennifer Aniston, cea mai naturala

Naturaletea este inca de pret, chiar si la Hollywood, unde implanturile cu silicon si injectiile cu botox au intrat in rutina zilnica. People’s Magazine a avut grija sa intocmeasca si anul acesta un clasament al celor mai naturale vedete, iar Jennifer Aniston este in fruntea listei. Ea a fost votata pentru simtul ei natural pentru moda si pentru simplitatea si bunul gust cu care se imbraca. Ea a primit 54% din voturile participantilor. Halle Barry este pe locul doi, urmata de Jessica Alba, proaspat intrata in acest top. »

Ti-ai facut bagajele pentru vacanta? Surprizele cu

21 august 2006 | Autor: Estetik Media

Ti-ai facut bagajele pentru vacanta? Surprizele cu

Estetik Media vine cu o veste buna! Nu trebuie sa te mai îngrijorezi pentru kilogramele în plus pe care le-ai putea câstiga în aceasta vara! La întoarcere, între 20-22 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, te asteapta cel mai important eveniment ce promoveaza noutatile din dieta, fitness, sport, nutritie - Fit & Form Salon 2006. »

Sophia Lauren spulbera topurile de frumusete

17 august 2006 | Autor: Mihaela Preda

Sophia Lauren spulbera topurile de frumusete

Celebra actrita Sophia Loren se afla pe primul loc in topul frumusetilor naturale ale lumii. La 71 de ani, cistigatoarea Oscarului pentru rolul din Cesira si a unuia pentru intreaga activitate cinematografica le-a devansat pe mult mai tinerele Catherine Zeta Jones, Cameron Diaz si Charlotte Church, intr-un sondaj online la care au votat 1,578 de persoane. »

Kate Moss, cea mai bine imbracata vedeta, pozeaza dezbracata

02 august 2006 | Autor: Daiana Arpad

Kate Moss, cea mai bine imbracata vedeta, pozeaza dezbracata

Supermodeul Kate Moss a primit cele mai multe voturi in sondajul realizat de revista Vanity Fair cu privire la cele mai bine imbracate persoane publice. Blonda de 32 de ani a pozat, cu aceasta ocazie, pentru coperta, purtind nimic altceva decit o palarie din blana alba, manusi albe lungi si cizme peste genunchi. In paginile de interior ale revistei exista si un pictorial, in care Kate a pozat in stilul Marlene Dietrich. Directorul publicatiei, Michael Roberts, declara ca Moss face deja parte din “Gala celor mai faimoase femei”, ea intrunind cele mai multe voturi acumulate vreodata de o femeie, pentru a 67-a editie a “ Celor mai bine imbracate persoane publice “. Potrivit aceleiasi surse, Kate este modelul celor mai multe femei. »

Paris vrea sa inceapa o viata noua

13 iulie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Paris vrea sa inceapa o viata noua

Dupa intilnirea avuta cu Heather Mills, sotia lui Paul McCartney, Paris Hilton a luat hotarirea de a nu mai minca nici un fel de produs din carne si de a nu mai purta blanuri. Cum a fost posibil? "Heather mi-a aratat un clip socant, de cruzime asupra animalelor. De atunci nu am mai pus carne in gura si nici nu mai intentionez sa o fac. Am invatat sa maninc paste, peste, cereale si altele de genul asta si ma simt mult mai bine. Am decis sa imi schimb viata.", declara Paris ziarului britanic The Sun. »

Madonna se imbraca de la H & M

09 iunie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Madonna se imbraca de la H & M

Madonna a facut echipa cu gigantul modei H&M pentru a-si imbraca formatia, dansatorii si restul membrilor trupei dar si pe ea insasi. Cu totii vor avea libertatea de a-si alege hainele de zi cu zi din colectia de vara H&M. Turneul Madonnei a inceput pe 21 mai, iar pe scena vedeta este imbracata de celebrul Jean Paul Gaultier. Ea vrea sa fie si in afara scenei la fel de eleganta si bine imbracata si de aceea a optat pentru colectia H&M, pe care o gaseste romantica si glamour in acelasi timp. »

Britney Spears a terminat-o cu muzica, dar se va lansa in afaceri

27 mai 2006 | Autor: Daiana Arpad

Britney Spears a terminat-o cu muzica, dar se va lansa in afaceri

Britney Spears are de gind sa isi lanseze propria colectie vestimentara, dar, spune ea, “ numai dupa ce ma satur de cintat”. Daca e sa ne gindim la indeletnicirile vedetei in ultimii doi ani, am putea spune ca deja i-o fi ajuns. Insarcinata cu al doilea copil, la foarte scurt timp dupa nasterea primului, Britney declara ca ideea de a fi mama full time, pentru multi ani de acum incolo, ii suride si s-a obisnuit. »