Naomi Campbell a obosit

18 februarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

     Anuntata cu surle si trimbite la London’s Fashion Week, prezenta celebrei Naomi Campbell a adunat sute de fotografi avizi de instantanee cu diva care in ultima vreme a fost vazuta mai rar pe catwalk. Si de data asta ea e fost la un pas de a contramanda prezentarea pentru Gharani.

 

     Show-ul a fost intirziat cu o ora, organizatorii sperind ca Naomi va aparea in cele din urma. “Dupa interminabile discutii telefonice cu ea, agentul ei a reusit sa o convinga sa vina. Eram pe punctul de a incepe prezentarea fara ea. Chiar ma gindeam ca nici macar nu merita asteptarea.
     Daca s-a trezit de dimineata fara chef sa defileze e treaba ei. Contractele ar trebui respectate, chiar daca te cheama Naomi Campbel.”, declara Nargess Gharani, la conferinta de presa.

     De altfel, tot mai multe birfe circula, pe seama frumoasei de culoarea ciocolatei. Multi spun ca ar trebui sa se retraga, fiindca ii e din ce in ce mai greu sa se trezeasca binedispusa dimineata. La virsta de 35 de ani, pe care ii va implini in mai si dupa 19 ani de cariera in modelling, Campbell nu si-a anuntat inca retragerea.
     Se pare insa ca, indiferent de vointa ei, oboseala isi spune cuvintul, iar “pensionarea” este iminenta.

taguri: Naomi Campbell

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!