Miss World 2005 este dansatoare si studenta la Drept

12 decembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Miss World 2005 este dansatoare si studenta la Drept
copyright: MWO

     Simbata, 10 decembrie, a avut loc la Sanya In China, desemnarea Miss World 2005. Cu un numar record de participante – 102 – si un sistem nou de votare – publicul a avut un cuvint greu de spus in alegerea celor 6 concurente din semifinala – concursul a inregistrat audiente record, fiind urmarit de peste 2 miliarde de oameni, din 207 tari.

     De simbata lumea are 6 ambasadoare ale frumusetii: Miss World Africa, in persoana Miss Tanzania, Miss World America, in persoana Miss Mexic, Miss World Asia Pacific, loc ocupat de Miss Coreea, Miss World Caribbean, titlul adjudecat de Miss Puerto Rico, Miss World Northern Europe – Miss Islanda si in fine Miss Southern Europe – Miss Italy.

     Unnur Birna Vilhjalmsdottir, Miss Islanda, este si cea care a cistigat titlul Miss World, asistata din sala de mama sa, o fosta cadidata la Miss World in 1983. Unnur are 21 de ani, este studenta la Drept in Reykavik, este pasionata de dans (preda cursuri de dans in timpul liber), muzica, actorie, echitatie, are talent la coregrafie si ii place sa cinte la pian. Pe timpul verii a facut practica la postul de politie al aeroportului local, unde a trebuit sa se supuna unui regim strict: nu avea voie sa se machieze iar parul trebuia purtat mereu strins in coc.

     Imediat dupa ce a fost incoronata Miss World, Unnur a dat citeva declaratii presei. "Sunt inca in stare de soc. La inceput nu am auzit clar numele meu, doar ecoul care rasuna in sala. Nu imi venea sa cred si nu ma puteam misca. Eram oricum emotionata fiindca primisem titlul de Miss Northern Europe, insa sa devin Miss World a fost un adevarat soc."

     Proaspata cistigatoare spune ca datoreaza totul mamei sale, care in urma cu 22 de ani a participat si ea la concurs si care a invatat-o citeva mici secrete: "Mama mi-a zis ca e foarte important sa fiu naturala, sa fiu eu. Sa nu ma prefac nici macar un moment. Sa fiu relaxata, zimbitoare si spontana".

     Intrebata ce va face in anul ce vine, in calitate de Miss World, Unnur a raspuns ca vrea sa calatoreasca in toata lumea pentru a-I ajuta pe oamenii aflati la nevoie. "… nici o Miss Iceland nu a facut, pina acum, munca de caritate si vreau sa schimb asta. Eu voi munci in azile, mai ales pentru a-I ajuta pe bolnavii de cancer. Bunicul meu a murit de cancer la plamini si de aceea sunt determinata sa fac ceva pentru altii ca el."

     Printre frumusetile din lumea intreaga s-a aflat si Raluca Voina, reprezentanta Romaniei. In virsta de 20 de ani, studenta la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Limbi Straine, Raluca a fost desemnata Miss Romania in cadrul concursului national desfasurat la data de 18 septembrie in Bucuresti. Desi suntem deja obisnuiti cu rezultatele slabe obtinute de fetele noastre la Miss World, nu putem sa nu ne punem intrebarea: chiar nu se gaseste o romanca cu adevarat frumoasa si indeajuns de isteata care sa ne reprezinte cu succes? Poate cei care desemneaza an de an Miss Romania ar trebui sa schimbe criteriile de jurizare, caci de ales sigur au de unde alege.

sursa: MWO

taguri: miss world, frumusete, concurs

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!