Liv Tyler va apela la chirurgie estetica

21 iunie 2007 | Autor: Anne Marie Marinescu

Liv Tyler va apela la chirurgie estetica

     Actrita Liv Tyler si-a schimbat parerea despre operatiile estetice. Ba mai mult, ia in calcul eventuale ajustari estetice, pe viitor, pentru a-si putea continua cariera cinematografica. “ E destul de greu sa revii la silueta ideala, dupa ce nasti un copil. Probabil as putea vinde casa, sa ma mut apoi in vreo rulota si sa traiesc din banii care imi ramin. Dar n-am de gand asa ceva, vreau sa castig bani facand ce stiu eu mai bine, adica sa fiu actrita.”

     Liv implineste 30 de ani pe 1 iulie si este mama unui baietel de 3 ani. Ea recunoaste ca sarcina nu a fost usoara si ca a muncit mult dupa aceea sa dea jos kilogramele luate in perioada prenatala. “ Am mers des la sala, in fiecare zi cate 2 ore si tot nu era de ajuns. Am slabit foarte greu si inca nu sunt multumita. In mod sigur voi apela la chirurgia estetica.” , declara actrita.

     Pana acum 2 ani ea nici nu vroia sa auda de asa ceva. Considera ca persoanele care isi fac modificari apeland la bisturiu sunt false. Acum insa, traieste pe propria piele sentimentul pe care multe alte femei l-au avut cand au vazut ca sanii nu mai sunt la fel de fermi sau ca muschii abdominali nu mai revin la forma initiala, dupa o nastere. Cum la Hollywood actritele tinere si in forma sunt destule, competitia este acerba. Prin urmare, Liv se gandeste sa isi retuseze sanii si eventual sa isi faca si o liposuctie, pentru a scapa de grasimea care se incapataneaza sa ramana, in ciuda sedintelor de fitness.

      In trecut, Liv a fost banuita ca si-a lucrat nasul, datorita formei lui perfecte. Ea nu a negat dar nici nu a confirmat acest lucru. Cat despre buzele apetisante, despre care s-a spus ca ar fi “implinite” cu ceva colagen, ea a declarat ca nu este deloc adevarat, buzele fiind rezultatul unor gene bune. Si daca ne gandim ca seamana destul de bine cu tatal ei, celebrul Steven Tyler, in mod sigur are dreptate.

sursa: beautycenter.ro

taguri: liv tyler, chirurgie estetica, remodelare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!