Kate Moss ramane imaginea RIMMEL London

01 februarie 2007 | Autor: Laura Banica

Kate Moss ramane imaginea RIMMEL London

     Coty Inc. confirma faptul ca supermodelul Kate Moss, un adevarat simbol in lumea modei, este si va continua sa fie imaginea liniei de cosmetice Rimmel London<!--topnews-->. Selectata in 2001 pentru background-ul sau londonez si pentru frumusetea si stilul personal unic, Moss a reprezentat un punct forte pentru linia Rimmel London.
     “Kate Moss are o frumusete aparte, fiind in acelasi timp o sursa de inspiratie, dar si un ideal realist pentru consumatorii Rimmel, a afirmat Stephen Mormoris, Senior Vice President, Global Marketing, Coty Beauty. Kate este un model remarcabil pentru linia de cosmetice si va continua sa reprezinte marca.”

     In timp ce Rimmel London continua sa aiba succes alaturi de Kate Moss, Coty Beauty a lansat recent o noua linie de cosmetice, Rimmel Underground. Dezvoltat special pentru un public tinta dintr-o generatie mai tanara, Rimmel Uderground emana un spirit vesel si sexy, folosind noi efecte de culoare neintalnite in piata cu distribuite larga. Rimmel Underground, lansat pentru prima data in Statele Unite, va intra puternic pe aceasta piata distincta.

sursa: 2activePR

taguri: kate moss, rimmel, coty

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!