Jessica Simpson lanseaza Dessert Treats

13 februarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Jessica Simpson lanseaza Dessert Treats

     Dupa succesul avut cu gama de cosmetice Dessert Beauty, Jessica Simpson si Randi Shinder lanseaza un nou brand, Dessert Treats, un fel de “sora mai mica” a prestigiosului Dessert Beauty, care s-a bucurat de succes in intreaga lume.
Dessert Treats este o colectie de cosmetice pentru corp si ten, fiecare gama continind cite 6 produse cu parfumuri ce amintesc de desertul favorit din copilarie: banana, guma de mestecat, trufe, frisca, acadea si drops. 

     Din ingrediente de calitate si cu gust care imbie la sarutat, gama Dessert Treats contine: Deliciously Kissable Fragrance, Deliciously Kissable Sugar Shimmer, Deliciously Kissable Body Frosting, Deliciously Kissable Whipped Body Cream, Deliciously Kissable Hair and Body Shimmer Mist, and Deliciously Kissable Plumping Lip Candy.

     "Jessica si cu mine abia asteptam sa lansam acest nou brand,in februarie 2005. Am dorit sa oferim oamenilor produse care sa le aduca aminte de copilul care erau, prin diferite arome si gusturi specifice copilariei, la preturi mul mai accesibile decit majoritatea produselor de acest gen", declara Shinder.

     Produsele se adreseaza unui segment mare de piata, de la adolescenti la adulti de 40-50 de ani, provenind din toate paturile sociale. De aceea pretul nu este unul piperat iar cosmeticele se vor gasi si in hipermarketuri, nu doar in magazinele de lux. Pentru inceput Dessert Treats este comercializat in 4500 de lanturi de magazine din SUA, urmind ca pina in vara acestui an sa ajunga pe pietele din Europa si Asia.

taguri: Jessica Simpson, Dessert Treats

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!