Jennifer Aniston, cea mai naturala

17 septembrie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Jennifer Aniston, cea mai naturala

     Naturaletea este inca de pret, chiar si la Hollywood, unde implanturile cu silicon si injectiile cu botox au intrat in rutina zilnica. People’s Magazine a avut grija sa intocmeasca si anul acesta un clasament al celor mai naturale vedete, iar Jennifer Aniston este in fruntea listei.

     Ea a fost votata pentru simtul ei natural pentru moda si pentru simplitatea si bunul gust cu care se imbraca. Ea a primit 54% din voturile participantilor. Halle Barry este pe locul doi, urmata de Jessica Alba, proaspat intrata in acest top.

     Elizabeth Sporkin, editorul revistei People's Magazine nu este luata prin surprindere de clasamentul acesta. “ Jennifer este foarte naturala, de la atitudine pina la ceea ce poarta. Se imbraca lejer, accesibil, in jeansi si tricouri, topuri si blazere. Practic oamenii obisnuiti s-au regasit in felul ei de a se imbraca, de aceea au si votat-o”.

     Fosta sotie a lui Brad Pitt este mult mai apreciata decit actuala – Angelina Jolie – care desi este considerata cea mai sexy femeie din lume, nu apare nici macar in primele zece in topul celor mai “naturale”.

taguri: jennifer aniston, frumusete, naturalete, top

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!