Implanturile lui Kimberly Stewart atirna pe peretii iubitului sau

24 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Implanturile lui Kimberly Stewart atirna pe peretii iubitului sau

     Kimberly Stewart, fiica celebrului Rod Stewart, a acceptat sa vorbeasca despre operatia sa de marire a sanilor si ulterior despre scoaterea implanturilor, dupa ce fostul ei iubit, Jack Osbourne, a facut publica toata aceasta poveste. Povestea implanturilor cu silicon ale lui Kimberly, prezentatoarea tv de 25 de ani, era secretul ei cel mai bine pazit. Singurii care stiau de operatia de marire a sanilor si apoi de scoatere a implanturilor erau parintii ei si Jack Osbourne, cel cu care Kimberly a fost logodita. 

     Acesta din urma a povestit presei ca prezentatoare, dupa ce a renuntat la implanturi, i-a gravat cu numele ei si i-a semnat, dupa care i-a dat lui cadou, iar in prezent silicoanele atirna pe peretele din baia casei sale. Luata prin surprindere de dezvaluirea fostului sau iubit, Kimberly a declarat:

     “Da, e adevarat ca am facut operatie de marire la 18 ani. E adevarat ca de curind am renuntat la silicoane si daca Jack tot a facut publica treaba asta, atunci profit de ocazie pentru a sfatui fetele sa nu recurga la asa ceva. In timp pot aparea probleme serioase de sanatate, din te miri ce. Nu mai vorbesc de disconfortul creat. Asa ca daca e sa transmit un mesaj prin gura mare a lui Jack, acesta este: renuntati la silicoane!”

     Kimberly a mai spus ca mama ei, Alana Stewart, a avut o operatie similara, in urma unor grave probleme de sanatate. Cit despre tatal sau, acesta a sprijinit-o in toate deciziile pe care le-a luat, insa a sfatuit-o inca de la inceput ca daca nu se simte bine sa scoata implanturile. “Este cel mai ingaduitor tata, insa trebuie sa admit ca a avut dreptate”, conchide Kimberly.

taguri: implanturi, Kymberly Stewart

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!