Gisele Bundchen, renegata de Victoria's Secret

09 mai 2007 | Autor: Daiana Arpad

Gisele Bundchen, renegata de Victoria's Secret

     Gisele Bundchen planuieste sa lanseze o colectie proprie de lenjerie intima, in colaborare cu lantul de magazine H&M. Supermodelul brazilian tocmai a renuntat sa mai fie imaginea firmei Victoria’s Secret. Potrivit New York Post, Gisele era de mai mult timp in negocieri cu H&M, pentru a lansa propria ei linie de lenjerie, lucru pe care conducerea Victoria’s Secret nu l-au agreat.

     Modelul de 27 de ani a fost ani buni manechinul preferat al celebrei case de moda, insa gandul plecarii i-a incoltit in minte din momentul in care i-a fost refuzata marirea salariului, care se ridica la suma de 5 milioane de dolari anual. Surse citate de site-ul brazilian Glamurana declara ca Gisele si-a luat un avocat nou si cerea o suma absolut scandaloasa si nerealista. Victoria’s Secret a refuzat insa din start sa ia parte la negoceri si si-a angajat 5 noi manechine, mai tinere si mai cooperante decit Gisele.

     Vazindu-se data la o parte, brazilianca n-a stat pe ginduri si spera sa le faca foarte curand concurenta directa, prin propriile ei piese de lenjerie, pentru care, insa, nu a gasit un nume. Deocamdata.

taguri: gisele bundchen, moda, victoria's secret, lenjerie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!