Femeia anului: Charlize Theron

25 februarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Femeia anului: Charlize Theron

     Actrita Charlize Theron a fost desemnata "Femeia Anului", la Elle Style Awards, manifestare ce a avut loc pe 21 februarie la Old Trueman Brewery, Londra.
     Charlize a fost o aparitie fermecatoare, pe scena, cind si-a ridicat premiul. Imbracata intr-o rochie neagra scurta si simpla, creata de Versace, ce ii punea foarte bine in evidenta picioarele unanim decretate "cele mai frumoase de la Hollywood", ea a dovedit ca premiul cistigat i se cuvenea pe deplin.

     Rachel Weisz, dezamagita dupa esecul suferit la premiile Bafta, a avut de data aceasta o seara reusita, fiindca a cistigat trofeul pentru "Cea mai buna actrita". La fel de incununat de succes a plecat de la festivitate si Matt Dillon, "Cel mai bun actor". Cele 3 Sugababes au primit titlul de "Starurile favorite ale muzicii", iar Mischa Barton si James McAvoy se pot mindri ca sunt "Starurile tv favorite". Stilul unei vedete fiind foarte important, premiul pentru "Model de stil" a mers, pe buna dreptate, pe minile lui Elle MacPherson, care radia frumusete si eleganta.

taguri: femeia anului, charlize theron, moda, frumusete, premii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!