Dolce fara Gabbana

02 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Dolce fara Gabbana

     Cel mai mediatizat cuplu al industriei modei, Domenico Dolce si Stefano Gabbana au pus capat unei lungi perioade de speculatii ale presei. Ei au recunoscut oficial ca idila lor a luat sfirsit, dar au hotarit sa continue sa lucreze impreuna.
     “Pe plan profesional vom colabora la fel ca si pina acum. Ne intelegem foarte bine in acest domeniu si suntem indeajuns de maturi incit sa nu lasam ruptura din planul personal sa ne afecteze in plan profesional.”, declara Domenico.
     Casa de moda Dolce&Gabbana a fost infiintata de cei doi in anul 1985, iar de atunci a devenit un adevarat imperiu, printre fanii sai numarindu-se: Beyonce, Monica Bellucci, Madonna, Victoria Beckham. Stefano si Domenico au fost un cuplu pina anul trecut, cind au decis sa rupa relatia si sa se mute in apartamente separate, din aceeasi cladire. Ei recunosc ca inca se mai iubesc, chiar daca amindoi au acum alti parteneri.
     “Dupa 19 ani petrecuti impreuna, nu poti pretinde ca nu au existat acele sentimente. Intre mine si Domenico este o legatura de suflet, care nu se va rupe niciodata si partenerii nostri vor trebui sa inteleaga acest lucru.”, a conchis Stefano.
     Prin urmare, fanii Dolce&Gabbana vor putea imbraca si de acum incolo creatiile acestora. Ramine de vazut daca ruptura dintre cei doi nu isi va pune amprenta asupra stilului cu care cei doi si-au obisnuit publicul.

taguri: Dolce, Gabbana

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!