Deveniti consultant de imagine!

06 iulie 2007

Deveniti consultant de imagine!

     Data: 16 iulie 2007
     Durata cursului: o zi
     Locatia: Sala On Top of Bicharest - UZINEXPORT
     Numar de locuri: LIMITAT! (max. 150 persoane)
     Orar: 9.30 – 16.00
     Cursul este GRATUIT!

     Uniunea Nationala A Esteticienilor Profesionisti si revista Les Nouvelles Esthetiques va invita sa luati parte la Cursul de Consiliere de Imagine Totala si la prezentarea liniei de produse profesionale de machiaj Role.
     Roberto Lecci, consilierul de imagine al actritei Monica Belucci si make-up artist-ul vedetelor din cadrul televiziunii Rai Uno, Italia, vine, pentru a doua oara in Romania, in data de 16 iulie 2007 sa sustina un curs de consiliere de imagine totala si de prezentare a liniei de produse profesionale de machiaj Rolé.

     UNIUNEA NATIONALA A ESTETICIENILOR PROFESIONISTI in colaborare cu revista LES NOUVELLES ESTHETIQUES organizeaza cursul de consiliere de imagine totala si de prezentare a liniei de produse profesionale de machiaj Rolé, sustinut de make-up artistul ROBERTO LECCI, ce va avea loc la sala On Top of Bucharest, Str. Iancu de Hunedoara, nr. 8, cladirea City Bank, Uzinexport, in data de 16 iulie 2007, intre orele 09.30-16.00.

     Cursul se adreseaza elevelor scolilor de cosmetica, esteticienelor debutante care vor sa asiste la prezentarea unei linii de produse de machiaj profesionale si care doresc sa deprinda notiuni de machiaj profesional, respectiv specialistilor in make-up profesional si hairstylistilor interesati de aflarea si exersarea unor tehnici de lucru noi, impartasite de un profesionist in consilierea de imagine, asa cum este ROBERTO LECCI (Italia).

     Este un curs de prezentare a conceptului personal al lui ROBERTO LECCI in ceea ce priveste consilierea de imagine totala. Specialistii se vor putea ocupa atat de machiaj si coafura, cat si de tinuta vestimentara a clientei / clientului. Participarea la curs ofera profesionistilor oportunitatea de a avea o imagine mai clara asupra meseriei alese si a ceea ce pot intreprinde in viitor.

     ROBERTO LECCI este consilierul de imagine al actritei Monica Belucci si make-up artist-ul vedetelor postului de televiziune Rai Uno. A inceput sa lucreze in domeniul frumusetii in anul 1980, colaborand cu cei mai importanti hairstylisti din acest sector. In 1986 isi deschide primul salon de frumusete la Roma. Colaboreaza facand consultanta de imagine pentru prezentari de moda ale caselor importante, la emisiuni TV si sedinte foto. Capacitatea sa profesionala se dezvolta pe parcursul anilor, ROBERTO LECCI acumuland o experienta semnificativa ca si consilier de imagine si relooking (schimbare de look). Pe langa conducerea salonului sau de frumusete, ROBERTO LECCI a predat in calitate de consilier de imagine si make-up artist cursuri in Europa si in lume, pe langa Agentii de Moda si Scoli de Modeling.

     Va rugam sa sunati pentru confirmare pana cel tarziu marti 10 iulie 2007!

     Pentru detalii despre curs si pentru inscriere, sunati la: 021 317 72 72, 0745776333 ; persoane de contact: Isabela Vasile, Roberta Enculescu

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: ROBERTO LECCI, machiaj, look, curs de machiaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!