Demi, cea mai trendy mamica

04 ianuarie 2006 | Autor: Mihaela Preda

Demi, cea mai trendy mamica
copyright: -

     Madonna este considerata de americani drept o mamica maniaca, cind vine vorba de disciplina copiilor ei. Ei ii place sa le impuna copiilor ei, inca de mici, un stil de viata spartan. In schimb, titlul de cea mai moderna mamica ii revine actritei Demi Moore, despre care se spune ca mentine o relatie foarte apropiata si prietenoasa cu cele trei fiice ale ei.

     Rumer, Scout si Tallulah, fetele pe care actrita le are din casatoria cu Bruce Willis spun ca le place sa discute cu mama lor despre orice si ca ea este modelul lor feminin. Crescute intr-un mediu placut, fara constringeri si cu libertate de exprimare, fetele lui Demi sunt recunoscatoare mamei lor si pentru sfaturile pe care aceasta le da in materie de stil si moda.

     “Mama e una din femeile incredibil de stilate. Am incredere deplina in judecata ei, cind vine vorba de hainele pe care le port. O intreb mereu, inainte de a merge la vreo intilnire, daca m-am imbracat bine.”, declara ziarului The Sun Rumer, fiica cea mare, in virsta de 17 ani. “ Arata mereu chic. Chiar si cind poarta jeansi, asorteaza pantofi care o fac sa arate sexy si eleganta”, adauga si Scout.

     Considerata drept una dintre cele mai frumoase, mai sexy si mai talentate actrite de la Hollywood, Demi da dovada unui caracter si a unei personalitati puternice. La 43 de ani, ea este modelul celor mai multe adolecente americane, tocmai datorita atitudinii, ceea ce a facut ca ea sa fie desemnata de The Sun drept cea mai trendy mamica.

taguri: demi moore, trendy, mama, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!