Cum sa devii account beauty

03 noiembrie 2007

Cum sa devii account beauty

     1. Incredere: o calitate deosebit de importanta; fara ea nu veti obtine nimic. Producatorii de top va vor consilia o vreme, dar majoritatea timpului veti fi pe cont propriu.

     2. Calitati de organizator: depinde si de aria geografica in care va desfasurati activitatea, dar uneori organizarea unei intâlniri sau a unui eveniment poate face mare diferenta. Telefoane acide, planuri si pregatire, birocratie... toate acestea vor dovedi cât de rezistent/a sunteti cu adevarat.

     3. Flexibilitate: cineva spunea la un moment dat ca singura constanta in aceasta meserie ese SCHIMBAREA. Tocmai de aceea trebuie sa va demonstrati capacitatea de a va adapta unor situatii la care poate nici nu va asteptati. Nu uitati: multe afaceri in domeniul vânzarilor se pierd datorita rigiditatii antreprenorilor.

     4. Fiti la putere: trebuie sa aveti multa motivatie, dorinta de a reusi si de a vinde.

De obicei puteti primi sfaturi si de la managerul de zona, dar la sfârsit, singurul responsabil pentru succes veti fi doar dumneavoastra.

 

     5. Calitati in comunicare: inevitabil veti avea de-a face cu foarte multe persoane, foarte diferite ca personalitati. Comunicarea nu este ca o strada cu sens unic, nu tine de cât de elocvent iti expui punctul de vedere, ci si capacitatea ta de a intelege nevoia celuilalt.

     6. Prezenta: o tinuta profesionala, o aura de invingator si o piele perfect ingriita va vor garanta succesul in afaceri pentru ca voi insiva sunteti un produs al produselor voastre. De asemenea in cadrul intâlnirilor one-on-one va trebui sa fiti foarte degajati si increzatori in fortele voastre.

     7. Managementul timpului: fiti punctuali in intâlniri, aveti grija la lista de telefoane pe care trebuie sa o faceti si la dead-line-uri. Toate acestea nu vor face altceva decât sa va usureze munca.

     8. Aptitudini in marketing: prindeti mecanismul promotiilor, evenimentelor, concursurilor, training-urilor pentru a crea si a dezvolta aria de clienti pe care deja o aveti. Acestea sunt esentiale pentru atingerea scopurilor propuse. Amintiti-va in fiecare clipa, nu vindeti decât atât cât puteti promova!

     9. Aptitudini de interrelationare: puneti-va urmatoarea intrebare...cu câte persoane faceti afaceri? Daca reusiti sa va dezvolti capacitati de relationare si sa stabiliti contacte cu persoane importate in domeniul dvs. atunci deja ati descoperit cheia succesului.

     10. Pasiunea: Aceasta este unul dintre factorii cheie ai succesului in afaceri. Daca energia, dragostea si entuziasmul pentru produsul pe care il vinzi sunt la cote inalte atunci cu siguranta succesul in afaceri nu te va ocoli.

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: beuty, frumusete, marketing

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!