Cea mai sexi mamica de la Hollywood

22 noiembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Cea mai sexi mamica de la Hollywood
copyright: -

     Americanii fac tot felul de topuri. Cel mai recent este cel al celei mai sexi vedete devenita mamica in 2005, top realizat in urma unui sondaj de revista In Touch.

     Primul loc a fost adjudecat de fosta partenera a lui Bond, Denise Richards. Actrita in virsta de 34 de ani este casatorita cu actorul Charlie Sheen si a dat nastere in luna iunie a acestui an celei de-a doua fetite a lor, Lola. La acea vreme cuplul traia separat, casnicia lor fiind cunoscuta ca una furtunoasa, cu numeroase despartiri si impacari.

     Desi a asistat la nasterea Lolei, Charlie nu a facut pasul spre impacare decit in toamna. Denise insa si-a vazut de viata si iata ca frumoasa din Star Troopers are mai multi fani chiar si decit proaspata si mai tinara mamica Britney Spears. In prezent cuplul se afiseaza din nou impreuna, alaturi de cele doua fetite.

     Pe al doilea loc se situeaza blonda de la drept, Reese Whirterspoon, iar Angelina Jolie si Kate Hudson o urmeaza pe locul al treilea, respectiv al patrulea. La mijlocul clasamentului s-au plasat Heidi Klum si Britney Spears, iar pe ultimele locuri - Gwyneth Paltrow si Sarah Jessica Parker.

taguri: mamica, sexi, actrita, Denise Richards, Hollywood, top

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!