Cariera lui Kate Moss se apropie de sfarsit

14 iulie 2007 | Autor: Anne-Marie Marinescu

Cariera lui Kate Moss se apropie de sfarsit

     Burberry a renuntat la imaginea fotomodelului Kate Moss, dupa ce a semnat cu alte doua modele mai tinere, Agyness Deyn – 21 de ani si Lily Donaldson - 20. Cele doua modele au pozat pentru campania de promovare a colectiei de toamna – iarna 2007, fotografiile fiind realizate de celebrul Mario Testino.

     Purtatorul de cuvant al Burberry a declarat ca Moss ramane printre colaboratoarele companiei, insa nu va aparea in fiecare campanie. Apropiatii spun insa ca relatia lui Kate cu Pete Doherty este de vina pentru declinul carierei ei. In ultimul an imaginea celei care era odata rasfatata designerilor si febletea fotografilor, a avut de suferit vizibil, ca urmare a noptilor pierdute prin cluburi, a unei alimentatii incorecte si a certurilor repetate.

     The Mirror a comentat inlocuirea lui top modelului de 33 de ani, anticipand sfarsitul carierei sale de top model: “ In ultimii ani a avut mereu cate o rivala mai tanara care I-a suflat in ceafa. Niciuna nu I-a luat pana acum locul, se pare insa ca notorietatea nu mai e atat de importanta, mai ales cand iti pierzi stralucirea."

sursa: beautycenter.ro

taguri: kate moss, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!