Cameron Diaz poarta aceleasi haine 4 zile

20 martie 2007 | Autor: Mihaela Preda

Cameron Diaz poarta aceleasi haine 4 zile

     Cine spune ca nu poti purta aceleasi haine timp de 4 zile la rand? Ingerul blond al lui Charlie, Cameron, are o filosofie cel putin stranie<!--topnews-->.
     "Ma imbrac cum vreau si port aceleasi haine timp de 4 zile la rand, dupa care nu le mai port niciodata.", a declarat actrita de 34 de ani portalului Femalefirst. Ea mai spune ca niciodata nu s-a folosit de statutul ei de vedeta pentru a obtine haine gratis, de la marii designeri. "Imi place sa cumpar haine, e o activitate care ma relaxeaza si nu mi-ar placea sa renunt la placerea asta doar pentru a primi haine gratis."

     Dupa despartirea de Justin Timberlake, a carui iubita a fost timp de 3 ani, Cameron isi petrece timpul petrecand alaturi de buna ei prietena, Drew Barrymore. Cele doua merg impreuna la cumparaturi, la plimbare, la chefuri. Drew nu ii impartaseste obiceiul de a purta hainele atatea zile, insa asta nu inseamna ca nu o accept ape prietena ei asa um e, cu calitati si ciudatenii. Mai ales ca, tine sa precizeze Cameron, "lenjeria intima o schimb, totusi, zilnic."

     Pana la urma Cameron chiar nu e unica; acest obicei il au foarte multi romani, daca stau sa ma gandesc la atmosfera din mijloacele de transport, vara. Si nu sunt foarte sigura de treaba cu lenjeria, in cazul lor.

sursa: beautycenter.ro

taguri: cameron diaz, imbracaminte

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!