Britney e cea mai prost imbracata

13 ianuarie 2006 | Autor: Mihaela Preda

Britney e cea mai prost imbracata
copyright: -

     Britney Spears, care acum citiva ani era idolul adolescentelor de pretutindeni, s-a transformat aproape peste noapte intr-o vedeta a prostului gust, care, in afara faptului ca e mama, nu prea mai are multe motive de mindrie. Viata sentimentala este un dezastru, dupa ce sotul ei si proaspatul tatic a decis ca mai vrea sa copilareasca putin si a parasit-o, pentru a bate in voie barurile si cluburile Hollywood-iene. Revenirea in plan muzical nu se intrevede, deocamdata. Iar look-ul cu care ne obisnuise nu mai e nici pe departe atractiv.

     Mr. Blackwell, un soi de guru in ceea ce priveste stilul vedetelor, chemat prin emisiunile americane sa comenteze stilul vestimentar al acestora, a plasat-o pe cintareata in topul celor mai prost imbracate staruri, din ultimul an. Unii ar fi tentati sa spuna ca stilul lui Britney a suferit mici ajustari ca urmare a maternitatii. Insa daca e sa ne gindim la Catherine Zeta Jones, in urma cu 2 ani, in seara Oscarurilor, cind, insarcinata in 9 luni a fost catalogata drept cea mai senzuala femeie din acea seara, atunci Britney nu prea mai are circumstante atenuante.

     De curind vedeta a fost fotografiata pe strazile din Malibu, purtind un top rosu cu decolteu adinc, transparent, lasind sa se vada pe dedesubt o pereche de sini saltind in ritmul mersului. Ca nici inainte de a fi insarcinata nu purta sutien, e un lucru deja stiut si multi au aclamat-o pentru asta. Acum insa, vedeta a acumulat citeva kilograme bune, iar faptul ca alapteaza ar trebui sa o determine sa poarte macar o bustiera. Parul nepieptanat si aspectul neingrijit au avut si ele o contributie la obtinerea acestui titlu deloc magulitor.

     Printre alte vedete aflate in top se numara si Jessica Simpson, asemanata cu o papusa Rapunzel, datorita felului provocator de a se imbraca, indiferent de ocazie si Renee Zellweger, care daca nu beneficiaza de sfatul unui stilist nu prea reuseste sa asorteze un top la o fusta.

     Ce sa-i faci, are si viata de vedeta inconvenientele ei, iar unul dintre acestea este felul in care sunt pindite zi si noapte, analizate si apoi ridicate in slavi sau, din contra, aruncate in gura leilor (stilisti si alti comentatori), de unde in mod sigur vor iesi cu imaginea zdrentuita.

taguri: britney spears, vedete, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!