Lansare de noi linii de produse cosmetice Zepter

04 august 2006 | Autor: Departament Marketing

Lansare de noi linii de produse cosmetice Zepter

La sfarsitul lunii iulie a.c. Zepter Cosmetics a lansat pe piata din Romania 2 noi linii de produse cosmetice, Swisso Logical Active Spa si Swiss Nature, precum si suplimentul alimentar Al 6-lea Element.

Natura ofera un scut eficient frumusetii si bunei dvs. dispozitii!

Tocmai pentru ca a venit vara si este timpul vacantelor, Zepter International ne rasfata cu noile linii de produse de îngrijire a pielii Active Spa si Swiss Nature si cu suplimentul nutritiv Al 6-lea Element.
     Lansarea noilor produse catre forta de vânzari Zepter a avut loc la sfârsitul lunii iulie a.c. la Hotelul Marriott, unde consultantii de vânzari au putut afla despre beneficiile deosebite oferite de aceste produse.
     Proprietatile elementelor vegetale transforma produsele liniilor cosmetice Swisso Logical Active Spa în tratamente profesionale de înfrumusetare chiar la dumneavoastra acasa. Extractul de Floare de Colt reprezinta ingredientul principal al produselor din gama Swiss Nature; acesta catifeleaza si calmeaza tenul, eliminând în acelasi timp radicalii liberi. Al 6-lea Element se va alatura elementelor esentiale ale vietii datorita proprietatilor antioxidante ale pycnogenolului, extras din coaja de pin marin si ale vitaminei C.
     Încercati produsele cosmetice Zepter si veti vedea efectele!
     Zepter are întotdeauna grija de Frumusetea si Sanatatea noastra dvs.

Produsele se comercializeaza prin intermediul consultantilor de vânzari Zepter si la showroom-ul Zepter din Bucuresti, Bdul Unirii, nr.70, bl. J4-J5, sector 3.
     Pentru informatii si detalii suplimentare puteti suna la telefon: 021-302.04.55, email: info@zepter.ro, www.zepter-cosmetics.com

Compania Zepter International este lider mondial în comercializarea produsele de consum de înalta calitate prin intermediul vânzarilor directe. Gama larga de produse Zepter cuprinde: produse medicale, produse cosmetice, accesorii artistice pentru casa, produse pentru igienizarea locuintei si securitatea casei, servicii bancare, asigurari si telecomunicatii, precum si produse de lux.

Persoana de contact: Departament Marketing
Telefon: +40-21-302.04.55