Card de credit parfumat, de la Avon

23 noiembrie 2008

Card de credit parfumat, de la Avon

AVON anunta aparitia primului card de credit Master Card destinat exclusiv clientilor sai directi, emis la nivel regional în colaborare cu GE Money si in Romania prin intermediul GarantiBank. Cardul include o asigurare medicala în cazul diagnosticarii posesoarei sale cu cancer la sân si poate fi utilizat atât pentru achizitia produselor AVON, cât si pentru orice fel de cumparaturi, în tara si în strainatate, în limita creditului disponibil.

“Avon isi dedica intraga activitate pentru frumusetea, sanatatea si bunastarea femeilor. Lansarea in premiera in Romania a acestui card unic prin pachetul sau de beneficii este înca o modalitate prin care ne implinim viziunea de a fi compania care intelege si satisface cel mai bine nevoile femeilor de pretutindeni in ceea ce priveste produsele, serviciile si sentimentul implinirii personale. Cardul parfumat de la Avon, are un design deosebit si are grija de sanatatea posesoarei lui. Niciun alt card nu ofera in acelasi timp dragoste, emotie si suport financiar precum cel dedicat femeilor Avon”, declara Angela Cretu, Director General AVON România si Europa de Sud-Eest.

“Suntem incantati ca GarantiBank se ocupa de emiterea cardului AVON in Romania. Pe langa design-ul deosebit, cardul AVON este un card de credit cu cip, care rasplateste posesorii cu puncte de loialitate de fiecare data cand fac cumparaturi, in conditii de securitate ridicata”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.

“Cardul de credit pe care il lansam astazi la Bucuresti este rezultatul unui proiect derulat de Avon si GE Money in cinci tari din regiune: Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si România. Ma bucur ca prin intermediul partenerului nostru international Garanti am putut cuprinde si Romania in acest proiect.” spune Michael Bregulla, European Relationship Manager pentru Avon in cadrul GE Money.

Despre Cardul AVON

Beneficiile utilizarii cardului AVON includ : plata electronica a facturilor AVON direct din pagina de internet www.avoncosmetics.ro si câstigarea unor puncte de loialitate în valoare de 1% din valoarea platilor facute cu cardul, în schimbul carora pot fi comandate produse AVON. Posesorul cardului beneficiaza de o perioada de gratie de pâna la 50 de zile de la data efectuarii platii cu cardul si de 15 puncte de loialitate la activarea cardului, din partea AVON.

Taxa de emitere este zero, iar taxa de administrare este zero în primul an. Cardul este disponibil pana la sfarsitul anului pentru cei mai fideli clienti directi AVON în doua variante : parfumat si business, urmând ca din ianuarie 2009 orice client direct eligibil sa poata beneficia de avantajele cardului AVON. In premiera pentru Romania, cardul include si o asigurare medicala gratuita în valoare de 5.000 lei în cazul diagnosticarii posesoarei sale cu cancer la sân. Editia parfumata a cardului poarta aroma celui mai apreciat parfum AVON din România, Little Black Dess.

sursa: Millenium Communications

taguri: avon, card, parfum