Zambetul trèswhite, trèstrendy

11 iunie 2008

Zambetul trèswhite, trèstrendy

     Sa fii trèstrendy este un stil nou care nu implica neaparat tocurile stiletto, ochelarii de soare si o coafura impecabila. Este suficient sa porti cu tine doar un singur accesoriu: zambetul trèswhite!

     Opalescence trèswhite Supreme este lider mondial al produselor de albire a dintilor, fiind cel mai inovativ si usor de folosit sistem de pe piata. Nu trebuie decat sa porti gutierele preformate, care se adapteaza perfect arcadelor tale, timp de 10 zile, 30-60 de minute/zi si vei avea un zambet de invidiat. Culoarea obtinuta dupa un tratament complet de albire ramane stabila pana la 2 ani!

     Opalescence trèswhite Supreme asigura o albire rapida, protejand smaltul dintilor si este disponibil in 3 variante: cu aroma de pepene, menta, si piersica.

     Pentru ca trèswhite inseamna trèstrendy, sistemul de albire Opalescence trèswhite Supreme este un must have, indiferent de sezon. Asorteaza-l la tenul tau bronzat sau la gloss-ul stralucitor si te vei simti ca pe podium, in fiecare clipa.

     Si pentru ca timpul tau este pretios, nu este nevoie sa-ti faci loc in agenda pentru numeroase programari la medicul stomatolog. Sistemul de albire a dintilor Opalescence trèswhite Supreme poate fi comandat atat on-line, accesand site-ul www.treswhitesupreme.ro cat si direct de la importator – DIVIODENT SRL, Str. Gr. Romniceanu, nr. 31.

     Recomandari

     Detartraj profesional in cabinetul stomatologic inainte de inceperea albirii (daca este cazul unor depuneri de tartru pe dinti, care vor impiedica albirrea dintilor la colet)

     Albirea unei singure arcade (de regula arcada superioara) in prima faza pana la obtinerea saturatiei (culoarea nu se mai modifica) si dupa aceea a celeilalte arcade (arcada inferioara). Numai in acest fel veti observa albirea dintilor tratati comparativ cu cealalta arcada.

     Tratamentul provizoriu al proceselor si cavitatilor active din gura (daca este cazul unor carii sau alte afectiuni ce necesita tratament stomatologic) Albirea nu afecteaza (albeste sau coloreaza) in nici un fel lucrarile protetice sau obturatiile existente in gura (punti, microproteze, obturatii cu compozit sau cu amalgam). Acestea isi vor pastra culoarea avuta.

     Culoarea obtinuta dupa un tratament complet de albire ramane stabila pana la 2 ani de zile. Daca pacientul are o dieta bogata in lichide colorate si este fumator, se recomanda o data la 6 luni sa mai foloseasca pentru o ora cate o gutiera pentru albirea celor doua arcade pentru reimprospatarea culorii.

     Indicatii:

     Albirea se face numai pe dinti naturali vitali (care nu au avut tratament pe canal de scoatere a nervilor) sau devitali (care au avut tratament pe canal de scoatere a nervilor si canalele radiculare au fost sigilate)

     Albirea dintilor este indicata la toti pacientii indiferent de sex, alimentatie, afectiuni generale etc. cu varste cuprinse intre 18 si 65 ani Fumatorii care in timp si-au colorat dintii, pot folosi albirea dintilor pentru readucerea lor la culoarea naturala

     Persoanele cu fluoroza dentara (pete maronii si albe pe dinti), care s-a manifestat inca de la eruperea dintilor definitivi, pot albi dintii pe o perioada mai lunga ( trebuie sa foloseasca mai multe cutii de trèswhite Supreme pentru a ajunge la un rezultat final optim)

     Persoanele cu pete de decalcifiere (pete albe pe dinti), care s-au manifestat inca de la eruperea dintilor definitivi, pot albi dintii chiar si cu o singura cutie de trèswhite Supreme. Dupa fiecare ora de tratament petele vor parea mai albe decat in mod normal urmand sa se uniformizeze cu culoarea dintelui dupa rehidratarea cu saliva a dintilor in cursul zilei dupa albire. In finalul tratamentului, dintii vor avea o culoare uniforma iar petele albe de decalcifiere vor fi foarte mult atenuate

     Persoanele cu pete de tetraciclina (coloratie brun inchisa a dintilor sub forma de pete aparuta in la eruptia dintilor definitivi), vor avea nevoie de un tratament de pana la 6-9 luni de albire a dintilor. Tratamentul nu trebuie sa fie continuu ci pot face pauze de saptamani intre ele. Rezultatul final este spectaculos!

     Contraindicatii:

     Persoanele cu benzi transversale de tetraciclina (coloratie brun inchisa sub forma de benzi vizibile usor aparute la eruptia dintilor definitivi), dupa tratamentul de albire vor avea benzi albe transversale pe dinti. Nu recomandam acest tratament in aceasta situatie, decat daca este facut inainte de fatetarea acestor dinti cu fatete fizionomice. Aspectul final dupa albire nu este placut iar dintii raman cu acele benzi albe pe dinti.

     Femeile gravide sau cele care alapteaza. Nu exista informatii ca afecteaza, dar nici nu s-au facut teste pe aceste persoane.

     Copiii pana la varsta de 14 ani.

     Persoane care au numai restaurari protetice in zona frontala si laterala.

     Nu se albesc molarii de minte.

     Persoanele care au afectiuni active (carii, gangrene, canale deschise, dinti mobili, etc.) trebuie sa consulte inainte medicul stomatolog si sa rezolve in faza provizorie aceste afectiuni (adica: extractii, tratamente pe canale cu sigilarea lor, obturatii cu pansamente provizorii etc.)

     ATENTIE !

     Exista un procent de 5% in intreaga lume, care nu raspund la nici un tratament de albire, indiferent de modalitate, produs, brand. Daca dupa 4 zile de tratament nu observati nici o diferenta, inseamna ca faceti parte dintre acestia.

     In Romania in 10 ani de zile medicii stomatologi din studiile facute pe cazurile clinice au descoperit un procent de 2% pacienti care nu au raspuns la tratament si 2% pacienti cu benzi de tetraciclina care dupa albire au ales fatetarea ditilor colorati pentru o mai buna estetica.

     Aceste rezultate nu pot fi decat urma tratamentelor de albire si nicidecum nu pot fi depistate inainte de tratament.

     Nu inghititi gelul din gutiera. Poate irita mucoasele.

     Daca apare o usoara sensibilitate dentara in timpul tratamentului sau dupa indepartarea gutierelor, aceasta ESTE NORMALA la pacientii cu dintii mai sensibili, cauza fiind DESHIDRATAREA USOARA A DINTILOR. Dupa rehidratare insa, (cu saliva, dupa indepartarea gutierelor) aceasta dispare in maxim 24 ore.

sursa: 2activePR

taguri: albire dinti, opalescence

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!